Drupalita, en kreativ webbyrå i Stockholm

  • Sökmotoroptimering
  • Front-end
  • Drupal
  • Responsive
  • Support
  • Design

Drupalita är en mindre webbyrå i centrala Stockholm. Vi inriktar oss framför allt på Drupal men utvecklar även hemsidor i HTML/CSS och andra system, exempelvis Wordpress och Prestashop.

Vi utvecklar ofta hemsidor från grunden. Vi börjar med planeringsmöten med beställaren, gör design, utvecklar hemsidan och lanserar den.
Vi hjälper också våra kunder med sökmotoroptimering av både gamla och nya sidor.

Arbetssätt i våra webbprojekt

Vi arbetar alltid i nära samarbete med vår kund. Vi lyssnar och kommer med förslag och erfarenheter för att alltid ge den bästa lösningen för respektive kund.
Vi startar alltid projekt med ett kundmöte för att specificera exakt vad kunden behöver och vill ha. Efter det planerar vi upp projektet noga och ger en så bra tidsplan som möjligt. Vi jobbar hårt för att ge våra kunder lösningar som håller många år framöver.
Efter avklarade projekt finns vi självklart tillgängliga för eventuell support och uppdateringar.
Vi arbetar mycket med användbarhetstänk och gör hemsidor som ska vara enkla att administrera och uppdatera. Vi strävar efter att ge våra kunder en enkel och bekväm helhet där de inte blir beroende på oss 

Helena Söderqvist

VD, Utvecklare

Helena är utbildad systemvetare och har jobbat inom datakommunikation, med talsvarslösningar, folkbokföringssystem för Skatteverket, kravspecifikationer för distributionssystem och webblösningar för Aftonbladet. Hon har lång erfarenhet som projektledare och webbutvecklare för utveckling av hemsidor/webbplatser och intranät. Helena jobbar mycket med sökmotoroptimering av texter såväl som kod både från kontoret på Strandvägen och som webbkonsult ute hos större kunder. 
Kontakt:
070-8866886
helena.soderqvist@drupalita.se
 

Vad vi kan bäst

Helena

Projektledning

 

PHP

 

Sökmotoroptimering

 

SQL

 

HTML, CSS, Drupal, Wordpress, Prestashop, Flash, Actionscript

Vi ser fram emot att höra av dig!

Kontaktinformation

Adress:
Strandvägen 67, höger port
115 23 Stockholm

Telefon:
08-54582980

E-post:
info@drupalita.se