Omniplan, en drupalsida åt byggande arkitekter

Om kunden

Omniplan är byggande arkitekter som arbetar med byggnads- och stadsutvecklingsprojekt. De arbetar från start med förstudier och planarbete till färdiga byggnader. Deras projekt är allt från mindre inredningar till komplexa bärverk. Hos omniplan är projektledning en viktig integrerad del i arbetet för att få en projektidé att bli en byggd verklighet.

Kort fakta om uppdraget

Beställare: omniplan
Datum: 2014-07-30
Plattform: Drupal

Hemsida: omniplan.se

  • Sökmotoroptimering
  • Mobilanpassning
  • Design
  • Drupal

Ny hemsida i Drupal 7

Omniplan kontaktade oss på Drupalita för att deras hemsida var i behov av en större uppdatering. Eftersom deras sida tidigare var gjord i Drupal 6 och de var väldigt nöjda med Drupal så var det självklart att vi skulle uppdatera till Drupal 7.

Designen behövde många förändringar för att bli mer modern och vi valde då att göra om hemsidan helt istället för att göra uppdateringar på den befintliga hemsidan.
I sammarbete med omniplan skapade vi en tilltalande design som vi kunde utveckla en responsiv sida utefter. När designen var färdig och godkänd började vi med utvecklingen på vår egen utvecklingsmiljö.
 

Design

Design, startsida omniplanDesign, responsiv undersida standard vyResponsive sida omniplan på surfplattaResponsive sida omniplan på smartphone