Våra uppdrag och projekt

Vi på Drupalita får många olika typer av projekt, allt från en helt ny webbsida till ett företag till mobilanpassning av gamla sidor eller sökmotoroptimering av texter. Vi jobbar med sökmotoroptimering av webbsidor, responsivitet och mobilanpassning, kodning och utveckling av sidor i HTML samt bygger webbsidor i främst Drupal, Wordpress och Prestashop.

Här kan ni se några av våra uppdrag och projekt.

Drupalsida, Fiberlinjekommittén

Fiberlinjekommittén är en intresseorganisation som var i stort behov av en ny hemsida. Den gamla sidan var gjord i ett äldre system som inte längre passade deras behov. Vi gjorde om sidan från grunden i Drupal.

Hemsida åt ÅForsk, gjord i Drupal

Vi på Drupalita kontaktade en utomstående designer för Åforsks nya hemsida. Vi gjorde hemsidan i Drupal för att göra den lätt och snabb att redigera.

Responsiv sida i Wordpress

Varg arkitekter kontaktade oss för att utveckla deras nya hemsida i Wordpress. De hade tagit in en designbyrå och hade designen nästan klar när vi kom in i projektet.
Deras krav var att sidan skulle byggas i Wordpress och vara responsiv.

Responsivitet och vidareutveckling Drupalsida

Vi hjälper Ackordscentralen med allt från små designändringar, uppdateringar av moduler och Drupal till större funktionsändringar.

Design gjord i nära samarbete med Omniplan

Omniplan är byggande arkitekter som arbetar med byggnads- och stadsutvecklingsprojekt. Deras tidigare hemsida var gjord i Drupal 6 och vi valde att göra en helt ny sida i Drupal 7.

Design och ny utveckling i Drupal

På Strandvagen.se kan man läsa om det mesta som har med Strandvägen att göra. Allt från vilka företag som sitter där till olika historiska platser.

Hemsida gjord i HTML/CSS

FS Systems hemsida är gjord helt i HTML och CSS. Vi skapade en ren och luftig design samt några illustrationer av deras produkter.