Varg arkitekters nya hemsida i Wordpress

Om kunden

Varg arkitekter startades 2014 och ägs av arkitekt SAR/MSA Inga Varg. Inga leder själv arkitektteamet och är nära involverad i alla projektens utformning. Ca ett tjugotal personer arbetar idag på kontoret vid Tjärhovsplan i Stockholm.
Varg arkitekters verksamhet, som i huvudsak är koncentrerad till Stockholmsområdet, involverar allt från bostäder till lärandemiljöer och kontor.

Kort fakta om uppdraget

Beställare: Varg arkitekter

Datum: 2014-02-28

Plattform: Wordpress

Hemsida: vargarkitekter.se

  • Mobilanpassning
  • Wordpress
  • Support
  • Front-end

Responsiv hemsida gjord i Wordpress

Varg arkitekters nya hemsida är gjord i cms-systemet wordpress. Eftersom Varg arkitekter är en arkitektbyrå var det viktigt att ha bilder i centrum. Bilderna behövde kunna visas snyggt i alla webläsare och sidan behövde även vara responsiv.
Kunden hade en hel del erfarenhet av Wordpress och ville ha en sida som var enkel att redigera.

Varg arkitekter kom till oss när projektet redan var påbörjat och de hade en färdig logga och design. Vår uppgift blev att göra sidan från grunden i Wordpress. Efter lite små justeringar i designen fungerade det fint att göra sidan liquid så den skalar snyggt för alla skärmstorlekar.

Design

Design, Varg arkitekter startsidaDesign, Varg arkitekter undersidaDesign, responsiv undersida standard vyDesign, responsiv undersida mellanstorlekDesign, responsiv undersida mobilvy