Ny design och vidareutveckling av Bordsplan

Bordsplan är ett bordsplaneringsprogram som i dagsläget används som program lokalt på datorn. Tanken att Bordsplan ska finnas som en webbaserad applikation har funnits under en längre tid. Projektet har varit i startgroparna länge och inom en snar framtid kommer Bordsplan att lanseras på webben.

Fortsatt utveckling och ny design

I och med att programmet funnits under en längre tid behövde designen av projektet förnyas, särskilt med tanke på nysatsningen och utvecklingen som pågår just nu. Den ursprungliga designen var inte responsiv och den utnyttjade inte utrymmet på skärmen optimalt. Designen var överlag lite gammalmodig och innehållet på sidan var besvärligt att uppdatera. 

Värdefull hjälp av flash-utvecklare och praktikant

För att komma vidare med projektet har vi på webbyrån hyrt in en utomstående flash-utvecklare. Han hjälper oss med kvarvarande utveckling av programmet samt de eventuella buggar som behöver redas ut innan lansering. Vi har även haft en duktig praktikant som gjort om designen av Bordsplan. Hon har under sitt examensarbete efter praktiken börjat förverkliga sin design i CMS'et Drupal, med fokus på responsivitet.
Den nya hemsidan för Bordsplan kommer att vara responsiv och användarvänlig såväl för de som kommer uppdatera innehållet, inloggade användare och besökare.

Våra senaste nyheter

Drupal 8 – Nytt, snabbt och effektivt!

Drupal 8 står utanför dörren och version 8.0.0 förväntas lanseras den 19 november 2015.

Ny Drupalsida och fortsatt utveckling av strandvagen.se

Strandvägen.se behövde en modernare design och en ny användarvänlig plattform. Vi valde att utveckla sidan i CMS'et Drupal.

Praktikant under våren

Vi tar gärna emot praktikanter från diverse relevanta utbildningar om det passar med tiden och våra olika projekt.

Sökmotoroptimering av Cykelstadens hemsida

På Cykelstaden hjälper de folk som gillar att cykla att hitta rätt cykel just för dem.